CARROSSERIE HERSTELLINGEN

Bij Resurf vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige diensten voor uw oldtimer, waaronder carrosseriewerk en  plaatbewerking.
 
Resurf begrijpt de waarde van uw klassieker en onze experts herstellen professioneel de carrosserie, reinigen nauwkeurig alle oppervlakken, bewerken het plaatwerk, lassen en polijsten tot in de kleinste details om uw oldtimer zijn originele karakter te recupereren.

PLAATBEWERKING

Onze carrossiers beschikken over geavanceerde machines waarmee ze in precisie het plaatwerk van uw oldtimer kunnen herstellen, ongeacht het materiaal (staal, aluminium of polyester).

Resurf biedt vaste en voordelige prijzen voor het vervangen, repareren of vervaardigen van beschadigd of verrot plaatwerk.

LASWERK

Zelfs een kleine onvolkomenheid in de carrosserie van uw oldtimer kan uitgroeien tot een groot probleem. Hoewel voorkomen altijd beter is dan genezen, kan Resurf zorgen voor naadloos herstel als het plaatwerk van uw oldtimer schade heeft opgelopen.

Onze carrossiers verzorgen professioneel laswerk bij zowel kleine gaatjes als bij een volledige restauratie van de oldtimer’s carrosserie.

LAKWERK

Met meer dan 130 jaar autogeschiedenis achter de rug, hebben we ‘s werelds meest uitgebreide kleurendatabase opgebouwd, met maar liefst 250.000 kleuren en 600.000 unieke mengformules.

Of u nu streeft naar een volledige nieuwe laklaag in de oorspronkelijke kleur of het herstellen van de authentieke lak, het vinden van de juiste tint is van cruciaal belang bij oldtimer restauratie.

INTEGRITEIT OLDTIMER

Het behoud van de oorspronkelijke schoonheid en integriteit van uw oldtimer is onze prioriteit, en we zetten ons in om elk stuk plaatwerk met de grootst mogelijke aandacht te behandelen.

Wij begrijpen dat soms meer nodig is dan alleen het herstellen van het plaatwerk. In sommige gevallen kan het chassis van uw oldtimer ook behoefte hebben aan aandacht, of zelfs een volledige vernieuwing. Wij koesteren het emotionele en historische belang van uw oldtimer en dragen uiterste zorg bij elke reparatie van de carrosserie.