Over Resurf

Liefde voor de oldtimer

Voor het onderhoud, herstel of restauratie van uw oldtimer kunt u rekenen op het professionele advies en jarenlange ervaring van het Resurf team.
 
Resurf Rental

Twee units staan ter uwer beschikking

Unit 3 is een volledig uitgeruste auto garage voor onderhoud en herstellingen met al het benodigde materiaal en machines. Iedereen kan zich hier uitleven met of zonder hulp en/of advies. Unit 9 wordt gebruikt voor werken aan de carrosserie.

Aankoop, verkoop en verhuur van oldtimers

Resurf staat voor eerlijke overeenkomsten in verband met aankoop of verkoop van uw voertuig. Tevens is er verhuur mogelijk met chauffeur van enkele sublieme wagens.

In het nieuws

Diensten

R

Car detailing

R

Aan- en verkoop

R

Advies op maat

R

Onderhoud & herstel

Koop ook bij ons!

Oliën, vloeistoffen, additieven en indoor covers

Testimonials

Enkele weken terug op een zonnige vrijdag namiddag: geschikt moment om de oldtimer buiten te halen. Op de R4 in Merelbeke een luide knal en verlies van tractie. Pechstrook enige optie. Na inspectie op de pechstrook bleek de linkse cardan los te liggen op het asfalt, afgebroken van de versnellingsbak, brute pech.

Dank aan smartphone kon ik vrij vlug een depanage dienst vinden die mij in de kortste keren kon helpen. Vraag was waar moet ik die naar toebrengen?

Toevallig een tijd terug op internet tijdens het surfen een link gevonden naar oldtimers nl resurf in Melle. Onmiddelijk gebeld en ik mocht de oldtimer direct laten afzetten in Melle.

De volgende dag zaterdag dus kon/mocht ik al beginnen in de werkplaats met het demonteren van de cardan. Zondag stuk besteld in Duitsland, dinsdag cardan er in, oldtimer ready for the road again. Zonder Resurf was mij dat niet gelukt.

Het contact verloopt naadloos, een prachtige hangaar met alles er op en er aan, vloerverwarming, professioneel werkmateriaal, alles is voor handen, uitleg en hulp indien gewenst kortom een «must» als je zelf aan de oldtimer wilt werken.

Thuis geen plaats om te stallen, hier is dus ook plaats voor om de oldies kwijt te raken in een verwarmde EN beveiligde hangaar.

Ik ken het gevoel voor onze «oudjes» dus verzorging is een must, ik kan Resurf absoluut zonder aarzelen aanraden voor de oldtimer liefhebbers. De eigenaar en zijn staf zijn ook echte oldtimers fanaten dus zij weten hoe het moet. Ze zijn gedreven en aangename vriendelijke kerels om over oldtimers te praten, zij geven raad en daad. Oldtimer nerds: de moeite waard om te doen !!

D. De Corte

Ik had start problemen met mijn Kever en 6V batterij. Gelukkig hadden ze bij Resurf een 6V booster, zo kon ik terug op weg.

Bij nazicht bleek de bobijn en de vice platinés niet goed meer te zijn. Een bestek werd opgemaakt, ik mocht meehelpen om alles te vervangen, ontsteking nu perfect, nieuwe bougies, 2 uurtjes werk en uitstekend geholpen.

Jan Goegebuur