MERCURY COUGAR COUPÉ

Carrosserie

Kilometerstand

Jaar

Transmissie

Coupé

122.000 km

1968

Automatic

Motor: 8 cilinder watergekoelde benzine V-motor in lengte richting voorin geplaatst. Cilinder inhoud 5766 CC. Het vermogen bedraagt 216 KW. De motor is voorzien van een 4-barrel carburateur. De motor is geheel origineel en verkeert in een goede en originele staat. Er zijn ten tijde van de taxatie geen overmatige uitwendige lekkages geconstateerd. De motor en het motorcompartiment verkeren in een goede en verzorgde staat.

Versnellingsbak: Automatische versnellingsbak, aandrijving op de achterwielen. Selectie hendel centraal in de midden console. Geheel origineel en in een goede staat van onderhoud. Er zijn ten tijde van de taxatie geen overmatige olie lekkages geconstateerd.

Remmen: Hydraulisch bediende geventileerde remschijven voor, trommel remmen achter. Het remsysteem is een gescheiden systeem. Het remsysteem is niet bekrachtigd. Handrem mechanisch bediend op de achterwielen. Het remsysteem verkeert in een goede staat en is goed onderhouden.

Elektronica: 12 Volt installatie. De kabelboom is origineel en in goede staat.

Carosserie: Stalen zelfdragende 2 deurs carrosserie, van het type Coupé. De carrosserie is zover waarneembaar geheel schade vrij. De carrosserie verkeert in een goede staat, is geheel origineel, goed onderhouden maar met de normale gebruikssporen.

Chassis: Het onderstel en de daarop betrekking hebbende technische delen zijn, voor zover waarneembaar, origineel en in goede staat van onderhoud.

Lakwerk: De auto is uitgevoerd in de kleur, rood metallic voorzien van een zwart vinyl dak. Het geheel is goed en deskundig onderhouden en is destijds geheel overgespoten. Al deze werkzaamheden zijn goed en deskundig uitgevoerd.

Bekleding: Kunststof bekleding uitgevoerd in de kleur wit. De stoelen zijn handmatig verstelbaar. Portier bekleding uitgevoerd in kunststof bekleding in de kleur wit. Stoffen carpetset in de kleur rood. Kunststof hemelbekleding in de kleur wit. Het gehele interieur is destijds opnieuw bekleed en verkeert in een goede staat met de normale gebruikssporen.