FORD MUSTANG COUPÉ BOSS ENGINE

Carrosserie

Jaar

Transmissie

Coupé

1965

Handgeschakeld

De auto is volledig gerestaureerd geweest door de huidige eigenaar. Is in topstaat. Ingevoerd vanuit Californië met papieren.

Alle werkzaamheden zijn gefilmd, de USB is beschikbaar bij de eigenaar. Volledig mechanische revisie motor, hier krijg je ook 2 jaar garantie op.Kleine oxidatie van chrome stukken buiten. (zie foto’s)

– 5.3L Boss 302 motor V8

– Carburateur NASCAR 4V

Wielen: Gemonteerd zijn grijs gespoten stalen velgen met wieldop in mooie staat. De banden zijn rondom van het merk Denman, type Classic, white wall, maat L78-15, quasi ongebruikt maar met enige ouderdomssporen.

Mechanisch: De motorruimte bevindt zich in correcte originele staat met normale sporen van gebruik en ouderdom. De motor en aanhorigheden (collectoren, koelsysteem, carburator, … ) zijn grotendeels volgens originele specificaties, ooit gerestaureerd, en verkeren visueel in goede staat met lichte ouderdoms- en gebruiksvervuiling. Er zijn sporen van lichte lekkage, alsook het normale ‘zweten’ van de mechanisch/hydraulische onderdelen. De motor start vlot en draait soepel zonder abnormale mechanische bijgeluiden. De bediening van de versnellingsbak voelt normaal. De uitlaat vertoont enige normale gebruiks- en ouderdomssporne. Het voertuig is voorzien van een remsysteem volgens originele specificaties (Easamatic powerbrake) met trommelremmen rondom. Het remsysteem verkeert visueel in goed onderhouden staat met enkele sporen van ouderdom. De ophanging verkeert in goed onderhouden staat volgens originele specificaties, met enkele sporen van ouderdom.

Elektrisch: Het elektrisch systeem is nog het originele 6 Volt systeem met positieve massa. De verlichting is volgens originele specificaties en in correct functionerende staat. De bedrading is voor zover zichtbaar de originele en in slechte staat. De dashboardinstrumenten, elektrische aanhorigheden en elektrische apparaten zijn volgens originele specificaties. Het voertuig is voorzien van een time period radiotoestel. Er is geen bijgeplaatste diefstalbeveiliging, wel een verborgen batterijschakelaar.

Interieur: verkeert in goede staat met enkele normale ouderdoms- en gebruikssporen, alsook lichte beschadigingen. De zetels en interieurpanelen zijn in bordeaux leder. Het dashboard in koetswerkleur gespoten en vertoont enkele barsten. De vloerbedekking is in bordeaux tapijt, de hemel is afgewerkt met zwart vinyl. De wagen is niet voorzien van veiligheidsgordels.

Algemeen: Deze wagen onderging reeds enige tijd geleden een cosmetische restauratie. Het origineel Amerikaans voertuig heeft echter op elektrisch gebied enkele aandachtspunten. De Packard is steeds een geliefde klassieker geweest.