Vragen?

Frequently Asked Questions

^

Waarom zouden we naar Resurf komen?

Wij startten deze Unit op wegens liefde voor Oldtimers. Een persoonlijk initiatief liep uit de hand en we beslisten andere mensen hiervan te laten genieten en iets unieks uit te bouwen. Vriendelijkheid en behulpzaamheid is ons motto!

^

Stalling?

Vandaag wordt het moeilijker en moeilijker om onze oldtimer te stallen, zeker met de lage emissiezones in het stad. Onze stallings unit in Melle (Brusselsesteenweg is gemakkelijk bereikbaar)

^

Waarom een experten advies vragen?

Vele mensen hebben problemen met hun oldtimer die niet opgelost geraakt, en hebben er vaak verscheidene adviezen opzitten, die kostelijk waren maar niets opgelost hebben. Onze ervaring laat jullie oldtimer door een expert bekijken en de diagnose stellen, dit is vaak op een korte tijd gebeurd en kan veel onnodige kosten uitsparen.

^

Materiaal en apparaten?

Een 2-kolom en 4-kolom autohefbrug tot 5,5 ton, professionele banden machines, en zoveel specifieke diagnose en materiaal tools voor oldtimers zijn aanwezig.

^

Waarom zelf aan uw wagen werken?

Vele oldtimers hebben een emotionele waarde, doch is het moeilijk om daar belangrijke kosten tegen te plaatsen. De mogelijkheid om zelf te knutselen en dit binnen jouw budget te doen kan een oplossing zijn.

^

Kunnen we ook producten kopen bij Resurf?

Loodadditieven voor bij de benzine, specifieke oldtimeroliën voor motor, versnellingsbak, waterloze koelvloeistof voor de motor, en nog vele andere oldtimerproducten kunnen bij ons bekomen worden.

^

Kunnen we een bandenwissel krijgen bij Resurf?

Een bandenwissel kan gebeuren met ons nieuwe professionele banden machines, ook het uitbalanceren.

^

Hoe wordt het verhuur van de werkruimte en stalling geregeld?

Vooraf worden er steeds goede afspraken gemaakt en wordt een eenvoudig contract ondertekend, dit om voor beide partijen niet voor verrassingen te komen staan.