CITROËN TRACTION AVANT 11BL NORMALE

Kilometerstand

Jaar

Transmissie

21.931 km

1954

Handgeschakeld

Traction Avant 11BL van 1954, in een top staat. Mechanisch perfect in orde. Altijd in handen geweest van een garagist.

Interieur in een perfecte staat.

Wielen: Gemonteerd zijn grijs gespoten stalen velgen met wieldop in mooie staat. De banden zijn rondom van het merk Denman, type Classic, white wall, maat L78-15, quasi ongebruikt maar met enige ouderdomssporen.

Mechanisch: De motorruimte bevindt zich in correcte originele staat met normale sporen van gebruik en ouderdom. De motor en aanhorigheden (collectoren, koelsysteem, carburator, … ) zijn grotendeels volgens originele specificaties, ooit gerestaureerd, en verkeren visueel in goede staat met lichte ouderdoms- en gebruiksvervuiling. Er zijn sporen van lichte lekkage, alsook het normale ‘zweten’ van de mechanisch/hydraulische onderdelen. De motor start vlot en draait soepel zonder abnormale mechanische bijgeluiden. De bediening van de versnellingsbak voelt normaal. De uitlaat vertoont enige normale gebruiks- en ouderdomssporne. Het voertuig is voorzien van een remsysteem volgens originele specificaties (Easamatic powerbrake) met trommelremmen rondom. Het remsysteem verkeert visueel in goed onderhouden staat met enkele sporen van ouderdom. De ophanging verkeert in goed onderhouden staat volgens originele specificaties, met enkele sporen van ouderdom.

Elektrisch: Het elektrisch systeem is nog het originele 6 Volt systeem met positieve massa. De verlichting is volgens originele specificaties en in correct functionerende staat. De bedrading is voor zover zichtbaar de originele en in slechte staat. De dashboardinstrumenten, elektrische aanhorigheden en elektrische apparaten zijn volgens originele specificaties. Het voertuig is voorzien van een time period radiotoestel. Er is geen bijgeplaatste diefstalbeveiliging, wel een verborgen batterijschakelaar.

Interieur: verkeert in goede staat met enkele normale ouderdoms- en gebruikssporen, alsook lichte beschadigingen. De zetels en interieurpanelen zijn in bordeaux leder. Het dashboard in koetswerkleur gespoten en vertoont enkele barsten. De vloerbedekking is in bordeaux tapijt, de hemel is afgewerkt met zwart vinyl. De wagen is niet voorzien van veiligheidsgordels.

Algemeen: Deze wagen onderging reeds enige tijd geleden een cosmetische restauratie. Het origineel Amerikaans voertuig heeft echter op elektrisch gebied enkele aandachtspunten. De Packard is steeds een geliefde klassieker geweest.

BLIJF OP DE HOOGTE

Resurf 2023 © All rights reserved